Baksida lår och rumpa har fått sitt idag på gymmet, hård träning och mycket mat ha resulterat i att jag växt ur min byxor. Men vad gör det, då får man en anledning till att shoppa nya kläder. Samt att det var länge sedan jag kände mig så här stark och hälsosam trots lite putmage från all mat. Har man mål så har man.
Låt inget hindra dig!
 


Har inte gått så många dagar eller veckor på mitt "bullkanade" och byggande men har redan vuxit i omfång över lår och rumpa. Många par byxor har blivit tajta och nästintill försmå. Måste sliten upp dem över låren och rumpan. Ska inte klaga, för det är riktigt roligt och motiverade när man ser att det händer saker och att kroppen svarar på det man gör. Sedan har jag även gått upp lite i fett procent runt höften och magen. Dock tror jag att mycket sitter i huvudet eftersom jag äter mer mat nu har även magsäcken blivit större och man ser lite lätt svullen ut hela tiden med en putande mage.
Så eftersom typ 5 par byxor blivit försmå kände jag verkligen att jag var tvungen att införskaffa lite nya kläder och speciellt byxor.
 

Solning och lunch på balkongen. 100g okokt ris, 150g kycklning och massa grönsaker i form av tomat, paprika, lök, morott och avakado.

I lördags eftermiddag efter lite jobb med spinning och core och solning på balkongen åkte jag inte till stan för att träffa Stephanie för lite shopping. Vi gick in i 1 affär tillsammans och var där tills det stängde ( vi kom in vid 16.30). För mig slutade det med ett par byxor, 2 långklänningar och en lång transparent blus. Hann även springa in på akademibokhandeln för att införskaffa mig en träningsdagbok. Älskar mina nya kläder och speciellt klänningarna, då jag känner att klänning kommer bli de plagget jag använder mest i år (har aldrig varit en klänningtjej, men började så smått förra sommaren) men träningsdagboken är utan tvekan det bästa köpet.

Nu kommer jag ha koll på all träning i minsta lilla detalj, veta hur mycket jag ska lägga på samt hur progressionen blir i min träning, alltså hur stark jag blir under resans gång.
 

Här ska det skrivas!

Invigde min träningsdagbok idag när det stod baksida lår och rumpa på schemat. Kände mig riktigt peppad och stark idag och det gick även riktigt bra! Hade en bra uppladdning. Vaknade som vanligt av mig själv vid 7 i morse och åt som vanligt min goda frukost som består av; 50g havregryn, 2 kokta ägg, 60g äpple, 50g hallon, 1 skiva Wasa sport knäckebröd, proteinshake bestående av whey från MMSports, omega-3 och en kopp kaffe. Mums!

Dagen fortsatte med 2 timmars D-vitamin boost från balkongen. Sedan kom min bror, svägerska och fina brorson över. Var jätte mysigt och energi givande att få hålla den lilla bebisen. Det gav mig faktiskt lite ny energi till den kommande veckan. Har man ingen karl man får kramar av, får man mysa med lillprinsen istället.
 

Trots solning får man inte glömma att ladda på energin och ta sin proteinshake :D

Dagens pass som var baksida lår och rumpa bestod av;
Knäböj
Djupa knäböj i smiten
Raka marklyft
Sumo deadlift
Höftlyft
Höft abduktioner
Benlyft bakåt
Vader

Efter de fyra första övningarna som är rätt tunga, var jag helt slut. Kunde knappt tänka och jag irrande runt några minuter på gymmet och visste inte riktigt vad jag skulle göra därnäst. Men det var bara att bita ihop, ta tag i sig själv och full följa passet genom att lägga på lite mer vikter och köra ännu hårdare.
 

Tycker att jag kan ana och se en liten förändring i volymen på bakdelen, tummen upp för det.


Mina ben skakade som asplöv efter passet. Vet inte hur många gånger jag har skrivit det på olika ställen, men shit vad jag älskar benträning. Det är verkligen mina favvo pass under veckan. Det är lite hat kärlek. Men känslan efteråt när man gett 110% är oslagbar. Den känslan får jag mest när jag kört ben eller rygg på gymmet. Har svårt att få den endorfin kicken vid ett axelpass eller armpass. Kan även få den ibland när jag håller spinningpass, men det ska ändras. Min hat muskelgrupp att träna är biceps. Har beslutat mig för att jag ska försöka vända den inställningen så att biceps ska bli lika roligt som ben att träna. I slutändan ska jag tänka som jag gör när det är bendagar "oh, idag ska jag få köra slut på biceps, lovely! Tagga!"

All träning kan inte vara rolig. Ibland måste man bra bita i det sura äpplet och nöta på med de muskelgrupperna också, för att bli bättre måste man öva, träna och köra hårt. Men det kan iaf bli roligare och det kommer det att bli när jag känner att jag blir bättre och starkare i biceps.

Imorgon är det skola igen för hela slanten och på kvällen blir det återigen att hålla pass i form av core, spinning och Tabata.

Jag känner mig rätt så förberedd på den nya veckan som kommer, är du?