I fredags fick jag ett otroligt roligt och glatt besked. Detta bedkedet har gjort så att jag måste lägga ner min gamla blogg. Kommer fortsatta att blogga och skriva om träning, mat och min vardag som student, pt och gruppträningsinstruktör samt jobb. Många järn i elden (så det ska vara enligt mig, utan att man ska känna sig sönderstressad) Men nu kommer bloggandet ske genom denna bloggportal (ptsara.bogg.se)
 

Så, nu är hoppas jag att ni undrar vad det var för glatt och roligt besked jag fick, samt vad det är för stor anledning till varför jag bytt bloggportal. Ni som följt mig och känner mig privat kanske vet om jag haft lite tävlings planer i sikte. Successvit har dessa planer växt fram och blivit mer seriösa för var dag som gått. Jag har tagit tag i mitt mål på allvar, för jag känner verkligen ända in i hjärtat att jag vill satsa på det här. Jag har fått tag i en underbar och bra coach (som även är en vän till mig) som ska hjälpa mig att forma min kropp och psyke till toppen. Sedan sattes även en av de stora pusselbitarna på plats i fredags som gör det möjligt och aktuellt för mig att tävla i år.

 

Jag kommer att ställa upp och tävla i Bikini fitness i vinter och kan stolt meddela om att jag nu är med i Team MM Sport. :D

 

Jag är otroligt glad och tacksam för att jag får vara en del av detta underbara team. Kommer med glädja att svettas i deras sköna träningskläder på gymmet där jag kommer att bo (bokstavligen) och kötta järnet nu fram tills det är dax att entra scenen.

 

Det kommer bli en lång, men rolig och lärorik resa.

 

Mummsat i mig min goa grötfrukost nu medan jag skrivit och ska nu ta tag i dagen och åka in till GIH för lite pluggande.

Ha en underbar dag! :)

P.s bolggens utseende är tillfällig och kommer att ändras så fort som möjligt D.s

Följ även min resa genom Instagram - sarasoder

www.mmsports.se    www.mmsportsforum.se    www.bodyscience.se