Man ska inte jäkta igenom saker och ting, allt tar sin tid. Med tålamod kommer man nå sitt mål tillslut, om man har lite is i magen.

 

 
 Liten påminnelse ifrån förra inlägget!
 

Den här veckan hade inte siffrorna på vågen sjunkit något. Var till och med några gram mer än förra veckan. Men vågen är inte allt! Kollar jag på de bilder jag tagit ser jag ändå att det har format till sig en del på kroppen. Sedan har det varit en väldigt stressig och varm vecka som kan ha en bidragande effekt till varför jag inte gått ned något. Stress gör så att kroppen samlar på sig vätska, och vätska väger så kanske inte jätte konstigt att det stått lite stilla den här veckan. Men nu har jag äntligen fått semester och ska bara njuta av varje sekund, andas, ta det lugnt och göra det jag själv vill och älskar att göra (det kommer inte bara bli träning).

 

Formen efter dryga 3 veckors diet
 
Vågen kanske inte visar så mycket nedåt just nu, men ibland säger verkligen bilder mer än ord och siffror. Tittade på mina förre bilder här om dagen och det har verkligen hänt saker.

Efter lite påtryckning av mig så har jag och Jocke beslutat oss för att jag ska sänka lite på kalorierna med 300kcal. Så nu ligger jag på ett kcal intag på 2200 kcal. Så med lite mer underskott och semester ska nog kroppen komma tillbaka i balans och prestera ännu bättre på vågen och omfång nästa onsdag.

 

 Även lite benflex

Idag tränade jag med Emma på Sats i Medborgarplatsen. Vilken energi man får av att träna med någon! Tränar mycket och oftast själv, så är väldigt van att gå in i min lilla bubbla och bara tutta och köra. Det går bra tack vare att jag har mitt mål i sikte och att jag inte vill vika ned mig. Det hjälpte verkligen att träna med någon, var en helt annan energi, vi skrattade, snackade men när det var set dax var det bara att frusta på och ge järnet! Riktigt roligt och jobbigt. Samt att energin efter passet var mycket högre än vad den brukar vara efter att jag kört själv. Som nedvarvning gick vi till Gulmarsplan och njöt av den varma sommar kvällen och vyn ut över vattnet som är när man går över bron.

 

 Efter ett tungt och jobbigt armpass med biceps och triceps var en selfi en självklarhet :P Söderströmmarna presterade på topp på Sats. Blir nog till att införskaffa sig ett kort där ändå..
 
 
 
diet, fitness, träning,