Förra veckan var det motvind rent mentalt och självförtroende mässigt, men vinden har vänt som den någongång gör. Efter alla fina komplimanger ifrån er, inte enbart om utseendet, att jag ser mer bitig och muskulös ut. Utan också att jag inspirerar, motiverar och peppar många genom min blogg och instagramkonto, har gett mig en sådan energiboost och självförtroende peppe. Lite nya kläder som sitter bättre på kroppen har också gjort att självförtroendet har ökat. Man måste ha på sig passande kläder för sin kropp för att man ska känna sig snygg och bekväm.

 

 

Helgen har varit intensiv, rolig, fartfylld, underhållande och väldigt lärorik, men dock med väldigt lite sömn. Men vad gör det när det har varit en grym helg?!

 

 

I går (lördags) åkte jag med brorsan ner till Jönköping för ett event i särklass. Efter den lååånga dagen är jag fylld med mycket peppa, motivation och kunskap. Charlie Söderberg var där ifrån lyxfällan och pratade om ekonomi. Framförallt om ekonomiskrikedom och vad man ska göra för att få denna rikedom. Har ni möjlighet tycker jag verkligen ni ska se honom, det var riktigt bra!

 

Idag åkte jag in till Sveavägen och till min kära sponsor MM Sports för att peppa och heja på min coach som var med i Fitness five kvalet (Fitness five; knäböj, chins, dips, bicepscurl och bänkpress). Sedan fick jag också träffa min fina vän och hans sambo för att hjälpa henne med barnen. Jätte mysig, spännande och rolig dag!

 

 

Dock var inte helgens händelser optimal uppladdning för dagens tränningpass. Hela lördagen satt jag ned. Satt jag inte i en bil till och från Jönköping satt jag ner på eventet i dryga 6 timmar. Plus att det inte blev jätte mycket mat den dagen. Idag har jag stått upp och peppat min coach samt vart lite barnvakt, plus inte ätit optimalt med mat och på et inte sovit jätte mycket. Trotts det gick det bra på gymmet idag. Huvudet var inte riktigt med, men med lite Ben and Jerrys och PWO i kroppen piggande den till och det blev ett helt OK pass. Det blev till och med lite viktökning i vissa övningar, så som höftlyft 80kg på sista setet med 4 repetitioner.

 

 Det börjar ta sig, mer stunds och form på gluteus!
 
 

Nu blir det kudden så att jag orkar tänka i morgon då vi har seminarium och ska sitta i skolan från 10-17 och förhandla om avtal.