Hela den här veckan har jag våndas över min form och har bokstavligt talat brutit ihop och haft tankarna på att kasta in handduken och ge upp. Samtidigt som man inte vill ge upp eftersom det bara är slutspurten kvar på detta maraton. Men en sak är ändå säker, jag kommer inte ställa mig på scen om jag inte är 110% nöjd. Men jag ska sträva, jobba och ge mitt allt för att bli 110% nöjd. Nu har jag några dagar fått kräva ner mig, vart deprimerad och halvt ge upp detta mål. Men efter gårdagens teamträff fick jag sådan energi av alla dessa underbara och positiva människor. Min energi och motivation höjdes något enormt. Blev så pepp och taggad på tävling nu så att allt de jag känt och tänkt denna veckan är nu som bortblåst.  
Stor men ack så familjärt team, underbart!
 Bilden är tagen av Kristian Sewe´n, som jag snott ifrån honom.


Daniel Ekstam (http://www.danielekstam.nu)  höll en riktigt bra och motiverande föreläsning om mental träning. Den hjälpte verkligen mig att ställa om min hjärna och mood för tävlingen. Men även utanför träningen. Gå in och kolla hans blogg och ta del av hans kloka och visa ord. 

                                   
 Våra tankar och känslor styr vår kropp.


Efter lite mental träning fylldes kunskapsbanken på med kost och träningstips och råd inför de nu kommande veckorna innan tävling. Vad man ska tänka på, undvika och ska/kan fortsätta med. Jätte matnyttig information men även information som bekräftat att man själv tänker rätt. Vilket är jätte härligt! 

Sista timmen blev det klackträning, poseringsträning och T-walk. Klackträningen gick ut på att hitta sin personliga, avslappnade men ändå stillsamma gång, med ett leende på läpparna. Fick lite tips i mina poseringar som förmodligen kommer göra att jag kommer ändra min frontpose. Bra med feedback och konkreta tips men även beröm, vilket var skönt att höra så att man inte är helt ute och cyklar. 


Träffade Jocke i onsdags och gick igenom lite och då kom vi även fram till att mina ätarmåltider på söndagar ska bort. Jag blir som ett ivrigt barn på julafton eller som en dietande människa som inte fått se mat på år och dar (vilket jag har, jag äter 6 mål om dagen). Men den hetsen jag har när jag sätter mig vid matbordet är inte riktigt bra eller sunt. Trycker i mig fast jag känner att magen är i 8:de månaden. Så då beslöt vi att jag istället ska tänka under dagen påfyllnaden. Få i mig lite extra protein och kolhydrater successivt under dagen. Undvika hetsen med en "sista" måltids känsla i kroppen och huvudet. Tror det är mycket mer effektivt och bättre för mig. Ex ta ett extra ägg till frukost eller unna mig en grov skiva bröd med skinka, keso, paprika och lite örtsalt på toppen (det jag unnade mig till frukost i morse, var sinnes sjukt gott och den slank ner i magen så fort att jag inte ta kort på frukosten :P hehe). 
 Klockan stod på 6 imorse när jag vaknade, men kroppen kände att den var 7 som vanligt. Men det gjorde inte mig så mycket. Bara att ut och knata i det underbara och varma höstvädret.
 

Idag blir det lite Vemma event på Solidaritet Tele2. Ska bli roligt och peppande att höra vad alla de talare har att säga och förhoppningsvis få lite mer och extra motivation. 

Gå ut och njut av denna underbara höstdag! D-vitamin är något vi behöver och som vi får i oss genom solen. :)


                                   Definiera rädslan, än att rädslan definierar dig.