Vet inte om jag börjar bli förkyld eller om det är pga av att jag dragit ned yttligare lite på kalorierna. Men den här veckan har jag varit lite hängig, haft ont i huvudet och allmänt trött och seg. Hoppas bara att det är en liten svacka innan man kommer in i att ligga på yttligare lite mer underskott. Att kroppen inte är van vid det och måste ställa om sig till det nya. För jag har verken tid eller lust att bli förkyld och sjuk nu.

 

 Blommor ifrån min pappa för att jag kämpar på som jag gör. Tack älskade far för all stöttning! <3 

Enligt mitt träningsschema har jag torsdagar som vilodagar. Men frågade Jocke i början av veckan om jag kunde flytta vilodagen till lördagar istället. Det fick jag absolut göra men han tänkte att det vore bra med en vilodag mitt i veckan. Nu förstår jag varför!

 

 

Efter lite dans på skolan, förberedelser till nästa vecka och fika med Linea på eftermiddagen intog jag badkaret när jag kom hem med ett glas BCAA, en halv grapefrukt och netflix på padan. Lugn och ro och 100% återhämtning. Något jag känner nu att jag verkligen behövde.

 

 

Igår var det V-dagen, väga sig dagen. För att se om det går som planerat med vikten, att den går stadigt nedåt. På dessa 7 veckor som jag varit på diet har jag nu gått ned 8,9 kg. Fast jag inte riktigt själv känner att jag gått ned så mycket, eftersom jag vet om att jag måste fortsätta nedåt för att få bättre och tajtare form. Har det hänt sjukt mycket på dessa 7 veckor. Men bättre ska det bli och trots att det varit en halvseg och dålig dag ser jag fram emot de kommande veckorna och resan som är kvar. Före-bilderna ger mig sjukt mycket motivation, nytändning och vilja att fortsätta att prestera och ge mitt yttersta för att komma i min hittills bästa form.

 

8/7                   vs.                27/8
8/7                   vs.                27/8
8/7                   vs.                27/8

Bilder säger verkligen mer än tusen ord ibland...
 
Älskar hur mina ben har utvecklats och jag ser verkligen framemot den fortsatta resan för se hur kroppen formar sig!