Är helt förälskad i muggkakor. De funkar till allt; frukost, lunch eller middag. Speciellt när man kommer hem sent från träning eller jobb och man inte orkar ställa sig och steka kyckling och koka ris, då är det perfekt att mixa ihop en muggkaka och bara slänga in i micron.
 
 
 
 
 
Jordnöt och björnbärs muggkaka

40g havregryn
1 mak (6g) kokosmjöl
1 tsk bakpulver
2 tsk stevia
1tsk kanel
1 msk (20g) kvarg
2,5 msk (40g) lågkalori äppelmos
2 (55g) äggvitor
2,5 msk vatten
15 g jordnötssmör
40g björnbär
 
Mixa ihop alla ingredienser med en stavmixer, förutom jordnötssmör och björnbären. Häll upp "smeten" i en ungsäker skål eller mugg. Klicka i jordnötssmöret och peta ner björnbären i smeten. In i micron på full effekt i 2 minuter. Låt svalna lite och sedan vänd upp på en tallrik eller ät direkt ur skålen.

Frossting
100g kvarg
15g Casein (valfri smak, men vanilj är att föredra)
För mer sötma tillsätt stevia
Tillsätt vatten för önskad konsistens och krämighet på frosstingen
 
Blanda ihop alla ingredienser och klicka sedan på muggkakan. Toppa med lite björnbär eller annat bär och pudra på lite kanel.
 
 

Utan frosting;
Kcal: 330,2
Protein: 19,2
Kolhydrater: 28,7
Fett: 11,56

Med frossting:
Kcal: 455
Protein: 43,2
Kolhydrater: 34,5
Fett: 12 

 

Börjat med morgonpromenader denna veckan och under min första morgonpromenad fick jag en riktigt energi boost av denna vackra utsikt.
 
 
 

Efter promenaden var jag ju självklart tvungen att ta en liten formbild för att se hur man ligger till. Bjuder på denna charmiga bild med långkalsonger.

Liknande inlägg

Kommentera

Publiceras ej