Skrev i förra inlägget att jag återigen hade fått problem med ryggen, men den här gången lite värre än förra. Var hos en kiropraktor som hjälper oss i Teame i fredags. Det har gått två dagarn nu efter behandlingen och det känns redan bättre. Idag är det ben som står på schemat igen (baksida lår och rumpa) med ex; knäböj, rakamark och höftlyft. Förhoppningsvis kommer ingen smärta under dagenspass hindra mig från att ta i och köra fullt ut. Men jag kommer lyssna på kroppen bättre den här veckan och då inte köra på om det gör ont.

 

Gårdagens middag med Sarah, perfekt uppladdning för dagens benpass. Fick även en fin pressent ifrån henne och New York.
 
 

Har ni problem med kroppen ex ryggen, gå och ta tag i det. Det hjälper verkligen! Jag gick till Andreas Ivert på hans klinik vid Stadion, LKAI-Kiropraktorn http://lkai.se/ Min behandling bestod av knäckning av rygg och nacke, triggipunkter, massage, laser och lite stretch på slutet. Gjorde lite ont när han tryckte på triggipunkterna runt skulderbladet och nacken, det strålade upp till huvudet. Men efteråt var det som en befrielse känsla i ryggen och bröstryggen och jag kunde andras igen. Förmodligen ska jag tillbaka den 11/7 innan han går på semester. Det har blivit bra men kan bli bättre, det fortfarande finns lite stelhet och knuttor kvar då jag gått med det rätt länge och det är aldrig fel att gå lite då och då för att underhålla kroppen på det sättet.

 

Vet inte om det beror på mitt kanske "bittiga" utseende eller att han bara sa något från tomma intet. Men han frågade vad jag höll på med inom MMSports och sa "Snälla säg att du är kickboxare och med i fighting serien, vore så jäkla coolt". Som sagt vet inte om han tyckte jag såg ut som en fighter eller om han bara tyckte att det vore roligt om jag var det, men var lite kul kommentar ändå.

 

Efter kiropraktorn åkte jag till Hammarby sjöstad för att besöka MNO Outlet där de hade 50% på Under Armour kläder. Jag frossade loss i underbara färgade träningskläder och blev 1250kr fattigare, men ett par tights, tre långarmade träningströjor, ett linne, ett par shorts och två sporttoppar rikare. Glad och lycklig tjej!

 

 Mina nya snygga träningskläder!

Under veckan har det som vanligt varit jobb och träning i fokus. I måndags var jag och besökte Fitness 24/7 i Högdalen. Har en vininna som jobbar där som jag skulle umgås med efter hennes jobbpass. Så passade på att testa det gymmet och körde ett ryggpass. Gick väldigt bra och det var både skönt och roligt att vara någon annanstans att träna. Det gav än en liten extra boost och nytändning i träningen. Gillar atmosfären och att träna på Actic, men ibland är det inte helt fel med miljöombyte.

 

 Lite ryggflex på Fitness 24/7

 

Fick även hem ett paket från MMSports under veckan med nya Team kläder. Jag är förälskad och helt betagen i de nya kompressions tightsen från MMSports. De är inte bara sjukt snygga de är även riktigt sköna och bra. Sedan att det står på lårets utsida "There can only be One" Gör saken ännu bättre och är verkligen pricken över i:t. Har även kommit en kompressions hoodie som är riktigt snygg.

Tightsen: http://www.mmsports.se/Traningsklader/Tights/Dam/MM-Sports-ONE-Compression-Tights-Women.html

Hoodien: http://www.mmsports.se/Traningsklader/Hoodies/Dam/MM-Sports-ONE-Athletic-Hoodie-Women.html

 

 

Tummen upp efter ett grymt armpass! Pb i biceps curl med 30kg och Pb i hantelcurl 15kg :D

 

Nu blir det till att planera inför ett kommande tabata pass här på jobbet och sedan ladda upp för mitt egna gympass som följs upp med lite mer jobbande.

 

Ha en fortsatt bra söndag allesammans!